De Linnen Loods

Nieuw en Gebruikt Linnengoed, De Linnen Loods heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom verkopen wij nieuw uitsluitend zware hotelkwaliteit linnengoed, tegen de laagste prijs. De merken die wij in ons assortiment hebben zijn onder andere De Witte Lietaer, Jorzolino, Elias en ons eigen merk. Merken die internationaal in hoog aanzien staan en een zeer uitgebreide en toonaangevende collectie bieden op het gebied van bedtextiel, badtextiel, tafellinnen en keukentextiel.


Met het ‘gebruikte’ textiel kan De Linnen Loods u een goedkope oplossing bieden voor het aanschaffen van hoogwaardige hotelkwaliteit handdoeken, douchelakens, strandlakens, dekbedovertrekken, lakens, tafelkleden, tafellopers en servetten.


Het ‘gebruikte’ textiel is afkomstig uit de magazijnen van diverse wasserijen door heel Nederland. Dit zijn veelal de reservepartijen uit de leasecontracten, en deze liggen gewassen op voorraad bij de linnenverhuurders. Uiteraard wordt het ‘gebruikte’ textiel door ons geselecteerd op kwaliteit en actualiteit.

Op deze wijze levert De Linnen loods haar bijdrage aan het maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen.


U bent van harte uitgenodigd ons assortiment in onze webshop te bekijken en online te bestellen.