OVER DE LINNEN LOODS

Sinds 2011 staat kwaliteit hoog in het vaandel bij De Linnen Loods. Onze collectie bestaat uit luxe bed- en badtextiel, hoogwaardig keukentextiel én tijdloos tafellinnen van bekende merken o.a. De Witte Lietaer, Elias, Jorzolino, DDDDD, Essenza en PiP Studio. Daarnaast heeft De Linnen Loods accessoires van de merken Mijn Stijl en IB Laursen om je keuken, slaapkamer en/of badkamer de laatste finishing touch te geven.

Ons divers aanbod van merken staat voor verschillende (woon)stijlen en persoonlijke voorkeuren, zodat iedereen kan genieten van kwalitatief hoogwaardig, mooi en trendy bed-, bad-, keuken- en tafellinnen.

Met het ‘Pre-Loved’ textiel kan De Linnen Loods je een goedkope oplossing bieden voor het aanschaffen van hoogwaardige hotelkwaliteit handdoeken, douchelakens, strandlakens, dekbedovertrekken, lakens, tafelkleden, tafellopers en servetten.

Het ‘Pre-loved’ textiel is afkomstig uit de magazijnen van diverse wasserijen door heel Nederland en confectie bedrijven. Dit zijn veelal de (reserve)partijen uit de leasecontracten en deze liggen met name gewassen op voorraad bij de linnenverhuurders. Uiteraard wordt het ‘Pre-Loved’ textiel door ons geselecteerd op kwaliteit en actualiteit.

Op deze wijze levert De Linnen loods haar bijdrage aan het maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen.